Vacío interior (I)

Hoy inicio la publicación de una serie de fotografías que he titulado «Vacío interior». Muchas gracias Núria por tu ayuda inestimable y sobretodo, por aceptar trabajar en las condiciones precarias que puede ofrecer una casa deshabitada.

Vacío interior (I)

Arenys de Mar. Maresme.

Esta foto pertenece al álbum Vacío interior

Etiquetado , , .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

2 Respuestas a Vacío interior (I)

  1. moncat dice:

    Es d’aquestes imatges que costen de digerir, aparentment fràgils i dramàtiques, que poden evocar pensaments profunds, el BN i la pose de la model son essencials per produir aquest efecte. L’espai de la sala vs la model evoca aquest Buit que persegueixes.
    Si m’ho permets, tan sols una cosa canviaria, les cadires, encara que ben pensat, possiblement aporten algo de fredor. Però no m’acaben de convèncer del tot, les veig desubicaques.

    • Ferran dice:

      Tens tota la raó respecte a les cadires, Ramon. La sala és del 1931, mentre que les cadires no els hi poso més d’una quarantena d’anys. No m’ho havia plantejat fins que he llegit el teu comentari, potser perquè les cadires pertanyen a la casa realment. De fet és l’únic mobiliari que hi ha, i tenen tanta pols i ronya que s’integren perfectament a l’entorn. Però és cert que no acaben d’encaixar temporalment. Al llarg de les properes setmanes publicaré tres fotos més d’aquesta sèrie que per sort no inclouen les cadires.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *