5 Responses to Les voltes

 1. moncat says:

  La veig caure una mica a la dreta, per lo demés m’agrada, fas una descripció gràfica d’aquest indret amb certa coqueteria, la parella també ajuda a aquesta sensació.

  • Ferran says:

   Tens raó Ramon. Ara que me la torno a mirar també la veig una mica torta. A veure si tinc una estona i ho corregeixo. El cert és que aquesta és una fotografia que prèviament havia descartat i ara repesco. Mala pràctica, però és el resultat d’un període de sequera fotogràfica que ja fa temps que arrossego …

 2. moncat says:

  Aquestes sequeres, qui més qui menys, les vivim periòdicament. Però repescar també ens va bé,segur que no trobarem una gran foto, però potser si alguna interessant, o si més no, alguna que val la pena tornar a repensar-se. Crec que aquesta que mostres és una d’elles.

 3. Tengo exactamente la misma fotografía, pero todavía no he sabido cómo resolverla.

  • Ferran says:

   Si, el Baix Empordà es una comarca especialmente fotogénica. A veces pienso que incluso demasiado.

   Como explicaba a Ramon, en un primer momento descarté esta foto y luego, en un período de sequía creativa, la recuperé y publiqué. Esto quiere decir que yo tampoco tengo muy claro que esté bien resuelta. A parte de que, como comentaba Ramon, está un poco torcida.

   Como visito con asiduidad la zona, quizá algún día la intento repetir … Parte de la magia de la fotografía es que de un mismo lugar, un fotógrafo puede crear dos imágenes absolutamente distintas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *